مطالب مرتبط:
دستگیری فوری: 30 روستای عنبرآباد به دلیل سیل مسدود؛ نیاز به ماشین آلات سنگین برای بازگشایی راه ها
موج دوم بارش ها در کرمان؛ برق راین وصل و راه ها بازگشایی شد
اوج گیری بارش برف در مازندران/جزییات وضعیت راه های غرب استان
قطعی راه ارتباطی 40 روستای ریگان
بازگشایی راههای روستایی در بخش رخ تربت حیدریه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 آذر 1404 ساعت 17:252025-12-19اجتماعي

بازگشایی راه 71 روستای مازندران در کمتر از 8 ساعت 


مدیرکل مدیریت بحران مازندران از بازگشایی راه دسترسی 71 روستا در کمتر از 8 ساعت پس از بارش سنگین برف خبر داد.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ مدیرکل مدیریت بحران مازندران از بازگشایی راه دسترسی 71 روستا در مناطق مرتفع استان در کمتر از 8 ساعت پس از بارش سنگین برف خبر داد.

محمدی گفت: به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی و وقوع نخستین بارش قابل توجه برف در سال جاری، ارتفاع برف در برخی مناطق استان به حدود 40 سانتی متر رسید که این شرایط موجب مسدود شدن راه دسترسی 71 روستا در مناطق بالادست و ییلاقی شد.

وی افزود: با تأکید استاندار مازندران بر آمادگی و پیشگیری، جلسات ستاد مدیریت بحران استان پیش از وقوع بحران برگزار و تمامی دستگاه های امدادی و خدماتی در حالت آماده باش کامل قرار گرفتند.

در همین راستا، همکاران اداره کل مدیریت بحران استان با هماهنگی دبیران بحران شهرستان ها و دریافت گزارش های دقیق محلی، عملیات بازگشایی مسیرها را آغاز کردند.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران ادامه داد: نتیجه این هماهنگی ها و اعزام به موقع نیروهای عملیاتی و ماشین آلات راهداری، تمامی راه های دسترسی روستاهای دارای سکنه در کمتر از 8 ساعت بازگشایی شد و از محبوس شدن ساکنان مناطق ییلاقی و مرتفع جلوگیری به عمل آمد.


برچسب ها: مدیریت بحران - مازندران - مدیرکل مدیریت بحران - بحران - بارش سنگین برف - استان - بازگشایی
آخرین اخبار سرویس:

بازگشایی راه 71 روستای مازندران در کمتر از 8 ساعت 

بازگشایی راه 71 روستای مازندران در کمتر از 8 ساعت